Astrološko svetovanje, Tarot & razlaga sanj

Za vsakogar pride čas,
ko mora na vrh svojega seznama
obvezno uvrstiti sebe
(Marian Wright Edelman)

Astrologija

Astrološka karta je kot pečat, ki ga ob rojstvu človeka vesolje odtisne v vosek njegove duše. Pravzaprav si duša trenutek rojstva sama izbere, ne gre za naključje. Duša vedno izbere tisti trenutek rojstva in take okoliščine (družino in okolje v katero se rodi), da bo lahko najbolje izkoristila dane možnosti za uresničitev svojih karmičnih nalog oz. za svoj napredek in razvoj. Žal pa v parih letih po rojstvu ta spomin zdrsi v pozabo.

Z analizo rojstne (natalne) karte poskušamo kot z rentgenskimi žarki posvetiti v svet duše, v svet nezavednega. Namen razlage osebne astrološke karte je, da ozavestimo svoje strahove, komplekse in obrambne mehanizme ter jih skušamo spremeniti ali sprejeti, vse z namenom, da naše življenje postane lažje in bolj prijetno. Iz nje je npr. mogoče razbrati odnose v družini, s partnerjem, s prijatelji, ugotovimo lahko zakaj se v npr. na delovnem mestu ne počutimo najbolje, kaj delamo narobe v medsebojnih odnosih, zakaj v nas tli tiha želja, ki si jo nikdar nismo upali realizirati, kaj nas zadržuje, da ne moremo dokončati študija… Astrološka analiza razkrije tudi kdaj je čas za določen projekt npr. za nakup hiše, za začetek varčevanja, za menjavo službe… Lahko se naredi tudi primerjava dveh kart (sinastrija) ali horoskop odnosa (kompozit), ki osvetli naš odnos z drugo osebo.

Psihološka astrologija s katero se ukvarjam, temelji na klasični astrologiji, grški mitologiji in analitični psihologiji Carla Gustava Junga.

Tarot

Postavitev tarot kart za določena vprašanja, ki so za vas pomembna, dopolni astrološko razlago. Ta razlaga še dodatno osvetli našo podzavest. Pokažejo se možnosti, ki jih imamo v naslednjih nekaj mesecih. Zakaj možnosti? Zato, ker je le od človeka samega odvisno kakšna bo njegova pot naprej - od koraka, ki ga naredimo danes, je odvisen jutrišnji in od jutrišnjega še naslednji... Človek si lahko na zavedni ravni močno želi in prizadeva za spremembe, ampak če nanje ni pripravljen tudi na nezavedni ravni, do njih ne more priti. Zato je tako pomembna analiza duše - analiza nezavednega dela naše osebnosti, na osnovi astrološke analize in tarota.

Sanje

Mogoče pa ste imeli zanimive sanje, ki jih nikakor ne morete pozabiti? Sanje so zelo močna sporočila iz nezavednega dela naše osebnosti. Vedno pokažejo kje se nahajamo in v katero smer gremo. Včasih pokažejo tudi rešitev problema, ker pa je vse o v jeziku simbolov si jih pogosto ne znamo razložiti. Še več, kadar bi nas njihova vsebina psihično preveč obremenila, ego ne dovoli, da bi se jih spomnili. Ampak to ni zaskrbljujoče… prihajajo vedno nove in nove sanje, s podobnimi sporočili … in ko smo pripravljeni, si jih tudi zapomnimo. Lahko jih skupaj analiziramo.