Poletje je tu
Nedelja, 22 Junij 2014

Včeraj, 21.6.2014, dvajset minut pred dvanajsto uro je sonce vstopilo v znamenje raka, nastopilo je tudi astronomsko poletje. Kar se vremena tiče, bi znalo biti precej muhasto, z astrološkega vidika pa bo v znamenju zaključevanja tistih stvari, ki smo jih začeli že ob začetku leta, pa se zaradi planetarnega plesa (veliko planetov se je gibalo retrogradno, pa spet direktno), nikakor niso mogle dokončati. Zakaj? Zato, ker so to naše lekcije iz katerih se moramo nekaj naučiti. Če je lekcija obrodila sadove, se bodo ti pokazali to poletje - s še malo vztrajnosti, ki se zahteva od vsakega od vas. Pomembno je, da stvari dokončate.

Odnosi bodo to poletje kar precej na preizkušnji. Čeprav se bomo na počitnicah trudili, da bo vse kar najbolj harmonično, nam določene nepredvidene situacije lahko pokvarijo načrte. Bodite pripravljeni na kaj takega in imejte v rokavu skriti as (rezervni načrt), pa bodo počitnice mogoče še lepše kot ste jih prvotno načrtovali.

Ni pa sedaj primeren čas za nove začetke, tako da se lahko zgodi, da se bo kakšna poletna romanca končala z grenkim koncem, k sreči pa ne vse. Izkristaliziralo se bo jeseni. Sreča bo predvsem na strani dvojčkov, levov in vodnarjev in tistih, ki ste bolj komunikativni ter sposobni se pogovoriti o problemih.

Sporočilo za vas: Ko se planeti postavijo v pravi položaj, se stvari zgodijo... vedno ob pravem času, ne prehitevajte... 

Foto: Špela Gorjanc