Srečno Novo leto 2015
Torek, 30 December 2014

Novo leto 2015 bo pod vladavino jupitra, velikega dobrotnika, in bo predvsem naklonjeno rojenim v znamenju strelca in rib, oziroma tistim, ki imate v rojstni karti ti dve znamenji bolj poudarjeni. Strelcev, ki imajo zdaj v svojem znamenju tudi že saturna, le-to ne bo prav nič oviralo, kajti saturn bo le pripomogel k temu, da kljub vsemu širitev šla čez vse meje, ampak bo vse tako kot je prav. Tako da tudi, če bo glava v oblakih, bodo noge še vedno ostale na realnih tleh. Lekcije, ki nas uči saturn včasih res niso prijetne, a v letu 2015 ne bodo tako težavne, kot so mogoče bile še letos, v času saturnovega bivanja v škorpijonu. Bomo pa te izkušnje v prihodnje lahko koristno uporabili. Ampak vrnimo se k jupitru. Ob vstopu v Novo leto in še vse do 8. aprila 2015, se bo navidezno gibal nazaj (retrogradno), kar bo dalo močan pečat letu, ki prihaja.

Namreč, širitev, ki jo bo podpiral jupiter, bo uspešnejša na notranji, dušni ravni. Tisti, ki se že sedaj ukvarjate sami s seboj (in manj z drugimi), torej s svojimi problemi in ne s problemi drugih, boste v letu 2015 prihajali do novih in novih spoznanj, nekatera od njih bodo zelo nenavadna in predvsem nepričakovana. Tudi taka bodo med njimi, da jih um v začetku ne bo mogel sprejeti, besede pa ne opisati. Tudi vse več ljudi bo sledilo svoji intuiciji in se ne bodo več slepo podrejali drugim. Čeprav nekaterih stvari ne bo mogoče spremeniti čez noč (te je pač treba sprejeti take kakršne so), se bodo vendar v letu, ki prihaja, porajale nove ideje in zamisli, za premik vsakega od nas v bolj pozitivno smer, v lepšo prihodnost. Mogoče ideje še ne bodo obrodile sadov, ker mogoče še ni čas ali pa mi še nismo pripravljeni za korak naprej, je dobro, da razmišljamo o možnostih, ki jih imamo na razpolago.

Novo leto bo dalo veliko priložnosti tudi za poslovne uspehe, kar se sicer ne bo vedno takoj pokazalo tudi v denarnem učinku, a vztrajnost bo vsekakor poplačana. Planetarni položaj obeta nekoliko povečano potrošnjo, kar pa je konec koncev tudi pozitivno, da se hitreje zavrti krog dajanja in sprejemanja. Ljubezenske zveze, predvsem začete v novem letu, se bodo razvijale počasi, a stabilno. Le ljubosumja se bo treba paziti.

Želim vam, da bi se vam bo uresničila skrita želja in naj bo Novo leto 2015 res srečno in napolnjeno z optimizmom in novim upanjem. Prepustite se toku življenja, tudi če bodo nastopile spremembe, jih skušajte sprejeti. Mogoče pa so adut, ki je zdaj še skrit v rokavu. SREČNO!