Astrološko svetovanje Artemida

boginja_lova

Darja Gorjanc, s.p., Certifikat Inštituta za psihološko astrologijo in psihoanalizo Ljubljana (IPAL)

naslov: Janežičeva cesta 15, Ljubljana

telefon: 040-634-503

e-mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Prijava na astrološke novice: Pošlji mail PRIJAVA na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  

Facebook: Astrološko svetovanje Artemida

Dobrodošli

 

Na svetovanje se lahko naročite v Ljubljani, Prule, Janežičeva cesta 15, lahko pa se dogovorimo tudi v Krškem. Če pa ste doma na katerem drugem koncu Slovenije, delate v tujini ali je kakšna druga prepreka, da bi težko prišli osebno na svetovanje, svetujem tudi preko skypa, vibra ali telefona. 

Astrološko razlago (analiza rojstne karte, primerjava dveh kart - sinastrija ali astrološka analiza odnosa - kompozit...) dopolnim s postavitvijo tarot kart za posamezna vprašanja, ki so za vas prav posebej pomembna. 

Lahko se odločite samo za razlago na osnovi postavitve tarot kart. Dobrodošli tudi, če vas zanima razlaga sanj. Sanje so močna sporočila iz nezavednega sveta. Priporočam, da si jih zapisujete v vaš sanjski dnevnik.     

Če se odločite za regresijo ob obisku ne smete biti utrujeni. Zato se regresija običajno izvaja ob sobotah dopoldne.      

 Ostali poslovni podatki:

 

Vpis v sodni/poslovni register AJPES dne 11.1.2011, Matična številka: 3885895000, Davčna številka: 22198008, IBAN: SI56 0510 0801 4151 807