Darja Gorjanc

foto_darja_gorjancKako se je pravzaprav vse skupaj začelo… Že kot najstnico me je zanimalo kaj vendar pomeni 12 astroloških znamenj in sem vsak teden kukala v horoskop v reviji Jana, ki jo je mama redno kupovala… še danes se temu nasmehnem, kajti takrat še nisem vedela, da se taki horoskopi pišejo le na osnovi položaja (aspekta) našega sonca do planetov na nebu in so tako lahko le zelo splošni.

Čez leta, ko sem nekega dne čistila okna (kakšna sinhroniciteta, kot bi hotela zbistriti pogled na življenje), je mimo prišel prodajalec knjig in mi prodal prvo astrološko knjigo. Kar zastrupila me je, takoj sem ročno izrisala svojo rojstno karto. In ko je učenec pripravljen, pride tudi učitelj, tako so mi nasproti prihajali različni ljudje, ki so se tudi sami ukvarjali z astrologijo... Pot me je pripeljala do Inštituta za psihološko astrologijo (IPAL), kjer sem svoje znanje najprej nadgradila preko tečajev, nato pa še s študijem.

Certifikat

Leta 2005 so mi podelili Certifikat o opravljenem triletnem študiju psihološke astrologije. Psihološka astrologija temelji na grški mitologiji, klasični astrologiji in na psihologiji Carla Gustava Junga, zato na psihološki osnovi potekajo tudi vse moje astrološke analize.

Ker me je vedno privlačilo tudi vse, kar je povezano z našo karmično nalogo, s prejšnjimi življenji in z zapisom duše (akaša) in da bi prepoznala svoje omejujoče karmične vzorce, sem se naučila tehnike regresije v pretekla življenja (regresoterapije).