O astrologiji v oddaji Preprosto naravno:

Svetovanje v Ljubljani in Krškem

gozdna vila

Za astrološko svetovanje in/ali svetovanje na osnovi tarota, se je možno dogovoriti v Ljubljani (Janežičeva cesta 15, Prule) ali v Krškem. Svetovanje v Ljubljani je možno vsak delavnik, v Krškem pa ob sobotah, po predhodnem dogovoru. Svetujem tudi preko skypa, vibra ali telefona.

Vabljeni tudi na astrološke delavnice.

Več informacij lahko dobite po e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Najdete me tudi na FB: Astrološko svetovanje Artemidasrna darja

Rekli so o meni:

- Po dveh letih sem spet prebrala odgovor, ki ste mi ga napisala na Vivino spletno stran. Vmes sem bila že tudi pri drugih, ampak vi ste edina, ki ste mi povedala kar je bilo res.

- Ja... kar malo me zadanejo take stvari... razmišljam kako se je moje leto v enem letu spremenilo. Eno leto nazaj ste mi za rojstni dan rekla, da bo transformativno leto, res je (bilo); ne morem verjeti, kako se stvari lahko spremenijo v 5 tednih, 5 mesecih, enem letu...

- Draga Darja, pišem predvsem zato, da se ti sedaj pol leta po tem, ko sem bila pri tebi, še enkrat zahvalim za vse nasvete, ki so prišli zelo prav. Verjetno se brez tvoje spodbude ne bi odločila registrirati osebno dopolnilno delo. V predprazničnem času sem se imela na sejmih tako fajn... pravi balzam za dušo, ker je bilo čisto drugačno delo, kot ga opravljam vsak dan. In ja, še celo zaslužila sem nekaj :) Za jesen si rekla, da se bo zgodilo nekaj na ljubezenskem področju in res se je zgodila nenavadna prigoda... Najbolj zabaven del pa je služba :) toliko sem cincala in se nisem mogla odločiti, ampak naposled sem se vseeno odločila, da me ne vleče preveč v tujino in da bom poskusila tukaj. In ja, kot si rekla, vsekakor je bilo težko, a naposled mi je le uspelo najti novo službo...

Screenshot 2017-09-17-17-27-04

- Moja sestra je psihoterapevt.. povedala mi je prav take stvari kot vi!

- Astrološko svetovanje sem dobila za darilo in sem prijetno presenečena. Prej si sploh nisem mogla predstavljati kaj vse se da razbrati iz astrološke karte.

- Ljudje imamo radi nadzor nad svojim življenjem, tako da, ko sem izvedela približno kako se mi bo izšlo glede moje naloge v bližnji prihodnosti, sem kar bolj sproščena. Astrološka razlaga me je napolnila z novo energijo.

- Uh, zdaj bom lažje sprejela odločitev glede moje službe.

- Draga Darja, sporočam vam, da ste pravilno napovedala :) zamenjala sem službo in se preselila na drugi konec Slovenije. Takrat, ko ste mi povedala, da se to lahko zgodi, seveda nisem verjela. Takrat je celo kazalo da bom, ko mi bo potekla pogodba, celo brez službe. Potem mi je en telefonski klic in to, da sem zaupala intuiciji, spremenilo življenje... res hvala vam.Varovanje osebnih podatkov

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov bom spoštovala vašo zasebnost in skrbno varovala vaše osebne podatke. Podatki bodo uporabljeni izključno za namen za katerega mi jih boste posredovali (izdelava astrološke karte, obvestila). Vaših osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam.

Vse informacije in vsebine posredovane prek tega spletnega mesta zgolj informativne narave. Vsebine, objavljene na tej spletni strani se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in se brez navedbe vira ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.