Regresija

Nekje globoko v meni je prostorček,
kjer živim čisto sama,
in tam obnavljam svoje izvire,
ki nikoli ne usahnejo.
(Pearl S. Buck)

Karmični vzorci

Se vam zdi, da ponavljate iste napake v življenju? Se vam je že kdaj zazdelo, da ste nekoč že bili v taki situaciji? Vse to so obremenjujoči karmični vzorci, karmična prtljaga, ki jo duša nosi s seboj iz življenja v življenje. Tisti, ki ne verjamejo v reinkarnacijo, so mnenja, da gre za tradicionalne družinske vzorce. S pomočjo regresije jih poskušamo odkriti. Skušamo razvozlati kaj se moramo iz preteklih izkušenj naučiti v tem življenju, kje se skrivajo naši strahovi in občutki krivde, da bi jih ozavestili. Na ta način odkrivamo kaj je naša resnična življenjska naloga, tisto, kar bo dalo našemu življenju smisel.

Regresija

Regresija (regresoterapija) je stanje globoke sproščenosti, poteka popolnoma zavestno (nehipnotično), zdi se, kot da sanjamo. Med regresijo podoživimo svoja potlačena čustva in jih s pomočjo terapevta ozavestimo in sprostimo. Prepoznamo obremenjujoči karmični vzorec. Prerežejo se tudi omejujoče karmične (eterične) vezi. To se vezi, ki so se spletle med nami in z nami povezanimi dušami (ljudmi) v mnogih potovanjih duše. Nekatere so pozitivne  (ljubezen), druge so omejujoče (krivda, sovraštvo, žalost). Slednje je mogoče med regresijo odstraniti (po metodi Phyllis Kristal), kar poteka na zelo globoki nezavedni ravni.

Pogosto celo ni potrebno iti v prejšnja življenja, zadostuje že, da se vrnemo v čas ob rojstvu, kajti veliko strahov in kompleksov, ki nas ovirajo pri napredku, izvira iz našega otroštva ali pa iz časa, ko smo bili še zarodek v maternici.

Preden se odločite

Če imate zdravstvene težave s srcem ali težave z duševnim zdravjem, regresija ni primerna za vas. Če se kljub temu odločite zanjo, pa tega ne poveste, je tveganje na vas samih.